GALAXY NOTE 5 HAKKINDA HERŞEY!

samsung'un vazgeçilmezi galaxy note 5 ve tüm teknik detaylarını sizler için bir araya  getirdik.


NOTE 5 TASARIMI

samsung, tasarım olarak galaxy s3'ten sonra ilk defa galaxy s6'da büyük bir değişim yaparak herkesin beğenisini kazanmıştı.aynı başarıyı note 5'e de taşıyan samsung, gayet hoş bir telefon ile karşımıza çıkıyor. sağ tarafta sağ tarafta güç düğmesi, sol tarafında ise ses açma kapama tuşu bulunuyor.alt tarafta hoparlör, usb ve 3.5mm jack girişi bulunuyor.
171gr ağırlığa ve 7.6mm inceliğe sahip.

donanım yönünden samsung'un kendi ürettiği Exynos7420 64 bit ve 14nm üretim teknolojisi ile geliyor.8 çekirdekli bir yapıya sahip olan işlemci hem grafik yönünden oyunlarda hemde normal kullanımda oldukça yüksek performans vaad ediyor. ayrıca 4GB RAM ile geliyor.
microsd desteği bulundurmayan telefon 32/64 GB seçenekleri mevcut.

KAMERADA İDDAALI

16 megapiksel'lik bir kameraya sahip note 5 tek adet led flaş ve 4K video desteği sunuyor. ön tarafta 5 megapiksel'lik geniş açılı bir kamera konumlandırılmış.
oldukça net fotoğralar çeken note 5, rakiplerine karşı güçlü bir şekilde duruyor.

5.7 inç 2K Super AMOLED ekran ile gelen telefon 518 ppi değeri sunuyor.ekran camı ise gorilla glass 4 ile korunuyor. 2K ekrana karşılık batarya yönünden oldukça cimri davranan samsung aynı galaxy s6 da olduğu gibi düşük bir pil koyuyor. 3000mAh pil kapesitesi olan telefon 2K ekran ile nasıl sonuç verir bilinmez.

yaklaşık 3 hafta önce satışa çıkan note 5 ülkemizde 2.700 TL bandında bir fiyatla karşımıza çıkıyor.

0 yorum:

Yorum Gönder